WRC: El Ral·li de Suècia 2021 oficialment cancel·lat

Per desgràcia, el Ral·li de Suècia 2021, la segona ronda del Campionat Mundial de Ral·lis de la FIA, ha estat cancel·lat a causa de l’augment de les restriccions causades per la pandèmia de Covid-19.


El ral·li estava programat per estar basat en Värmland de Suècia entre l’11 i el 14 de febrer, però una decisió de la Junta del Comtat de Varmland a Karlstad el dimarts va acordar que no hi havia una altra alternativa que cancel·lar l’esdeveniment per raons de seguretat sanitària.

El CEO del Ral·li Glenn Olsson va dir que l’augment dels casos de Coronavirus a Suècia havia portat a restriccions més estrictes, el que significa que el ral·li no podia tenir lloc als protocols d’alta seguretat requerits.

“Els organitzadors de Suècia, la FIA i la WRC Promoter entenen plenament que la salut de la població local és de preocupació principal i estan compromesos amb un deure col·lectiu de cura per protegir tant la comunitat de Värmland com la família WRC,” va dir.

«Durant la nostra planificació, hem monitoritzat de prop el que és una situació de Covid-19 en constant evolució a la regió. Encara que naturalment estem molt decebuts, especialment tenint en compte l’emocionant itinerari nou que havíem dissenyat.»

El Ral·li de Suècia és l’únic ral·li d’hivern pur de la WRC i la FIA i el WRC Promoter estan en negociacions amb un esdeveniment alternatiu i esperen fer un anunci en breu.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments