RAIDS: Sainz s’emporta la Hail Baja 2 per només 6 segons

Carlos Sainz ha guanyat la Hail Baja 2, que ha acabat a l’Aràbia Saudita aquest dimecres. La cursa del Mundial de Bajas semblava que es decantava cap a Nasser Al-Attiyah, però ha estat penalitzat i ha perdut el triomf.

A la segona etapa, Sainz (X-Raid / MINI JCW Buggy) va ser penalitzat també en un minut. El més ràpid a completar la distància cronometrada va ser Al-Attiyah (Toyota), que va fer-ho en 1h27m29s, però va ser penalitzat en dos minuts. Així, Sainz va guanyar per sis segons per davant del qatarí.

El tercer ha estat Stéphane Peterhansel (X-Raid / MINI JCW Buggy), amb els cinc primers tancats per Yazeed Al Rajhi (Overdrive / Toyota) i Jakub Przygonski (Orlen Team Overdrive / Toyota).

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share