RAL·LIS: Peugeot torna a assolir l’èxit en vendes i en els trams amb el seu 208 Rally4

Una llista de comandes en constant creixement, un ritme constant de lliuraments i resultats esportius de primer nivell per part dels clients de Peugeot, el 208 Rally 4 ha triomfat.

Una estrena molt popular per al Peugeot 208 Rally 4: amb 145 comandes ja registrades, la nova cara de Peugeot Sport està despertant un autèntic entusiasme i ja segueix les petjades del seu il·lustre predecessor, el best-seller 208 R2.

El 80 Peugeot 208 Rally 4 que s’hauran lliurat fins el 31 de desembre, és un senyal que malgrat la primera entrega posposada a l’1 de juliol a causa de la situació de salut, tots els treballadors de Peugeot Sport han treballat dur per permetre els seus clients prenguin possessió de la seva nova joguina el més ràpidament possible.

Peugeot acaba el 2020 entregant 13 cotxes per mes, gairebé dues unitats per dia, que juntament amb el rendiment acreditat han col·locat la marca del lleó un altre cop al davant de les marques amb cotxes clients. La seva competència no és poca, i és que és M-Sport l’altre equip amb un cotxe altament competitiu de la mateixa categoria.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments