WRC: Katsusta amb un programa complet amb el Toyota Yaris WRC al 2021

El programa TOYOTA GAZOO Racing WRC Challenge continuarà el 2021 amb el pilot japonès Takamoto Katsuta per embarcar-se en una campanya completa al Campionat Mundial de Ral·lis de la FIA al volant del Toyota Yaris WRC.

Des de la seva pujada al Yaris WRC per a dos esdeveniments a finals de 2019, Katsuta ha mostrat un progrés encoratjador en la categoria reina del ral·lis. Tot i que el seu calendari per a 2020 era més curt del previst a causa de les interrupcions del calendari WRC, els punts destacats van incloure un setè lloc en l’exigent Ral·li Monte-Carlo, una bona mostra de la seva velocitat en el Ral·li Estònia, i la victòria en el Power Stage final de temporada a Ral·li de Monza.

Per la següent temporada, el pla és que Katsuta es presenti a totes les proves programades en el calendari WRC. Dan Barritt continuarà com a copilot, mentre que l’experimentat pilot del WRC Juho Hänninen assumirà el paper d’instructor. Com a pilot de proves per a l’equip, Hänninen ja havia treballat amb Katsuta abans, formant part del seu equip de notes de ruta i servint com a copilot durant algunes proves.

Takamoto Katsuta:

«Aquesta ha estat una temporada molt difícil per a tothom i no va ser fàcil aprendre com ho havia fet de costum, però el meu rendiment i la meva conducció han millorat des de principis de l’any. Per descomptat, els resultats no van ser els millors, però tinc un millor coneixement sobre les diferents condicions i la configuració del cotxe. Ha estat una bona experiència per a mi i la meva confiança és sens dubte molt més alta que abans.

Gràcies a l’equip i a tots els que m’envolten que m’han donat molt de suport. Estic molt emocionat per l’any que ve i estar-hi amb el Toyota Yaris WRC una vegada més: gràcies a Toyota GAZOO Racing per donar-me aquesta oportunitat especial. Intentaré millorar i obtenir alguns bons resultats en les proves en les quals estic més segur. També estic molt content d’estar treballant més a prop amb Juho la propera temporada: el conec molt bé i he estat provant amb ell. És òbviament un pilot molt bo, té molts anys d’experiència i entén molt bé el cotxe. Estic segur que em convertiré en un pilot millor amb el seu consell.”

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments