WRC: Latvala nou cap de l’equip Toyota en substitució de Mäkinen

Toyota Gazoo Racing WRC té un nou cap d’equip: Jari-Matti Latvala. El el pilot amb més experiència de la història del WRC, ha estat nomenat successor de Tommi Mäkinen, que assumeix el paper d’assessor de Toyota Motorsport a partir del gener del 2021.

Per a Jari-Matti Latvala:

“Estic molt honrat de prendre aquesta posició amb l’equip i per la confiança que Akio Toyoda ha demostrat en mi. Em fa molta il·lusió continuar la feina que va començar juntament amb Tommi, ja que he format part d’aquest equip des del principi com a pilot. Ara, com a director de l’equip, he de veure el panorama general: he de motivar tots els membres de l’equip perquè treballin junts per aconseguir els millors resultats. És un nou repte i estic preparat per fer-ho ”.

Latvala

Tommi va fer un treball fantàstic, construint l’equip des de zero i portant-lo a l’èxit que té avui. Per descomptat, sempre hi ha marge de millora i vull fer servir el que he après al llarg d’aquests anys com a pilot i treballar juntament amb els directors de l’equip per aconseguir-ho el màxim d’èxit possible.

La temporada 2021 està aquí mateix, però tota la preparació ja està en marxa, amb un cotxe provat i els mateixos pilots. Tothom sap què s’ha de fer per preparar el Ral·li de Montecarlo del gener ”.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments