DAKAR: Dani Oliveras, copilot de Nani Roma, baixa d’última hora al donar positiu per Covid19

Bahrain Raid Xtreme (BRX) ha confirmat que Alex Wincocq reemplaçarà a Dani Oliveras com a copilot de Nani Roma en la primera participació de l’equip al Dakar. Aquesta substitució ve provocada perquè Oliveras ha resultat positiu de COVID-19.

Encara que amb temps perquè Dani es recuperés i donés negatiu, Bahrain Raid Xtreme està compromès amb la preservació de la salut i la seguretat de tots els participants del Ral·li Dakar i, per tant, no va voler córrer riscos indeguts que poguessin comprometre a d’altres participants, equips o organització.

Tenir l’oportunitat de competir amb un pilot tan experimentat i hàbil com Nani és molt emocionant»

Wincocq

Wincocq no és aliè al Ral·li Dakar i aporta una gran experiència a la seva associació amb Nani Roma. El 1999, Wincocq va assistir al seu primer Ral·li Dakar, com a mecànic d’equip, abans de competir en una varietat de vehicles, inclosos quads, camions i buggys.

«És increïblement decebedor per a Dani (Oliveras) no poder ajudar a Bahrain Raid Xtreme en el primer Ral·li Dakar de l’equip, però estic encantat d’unir-me a Nani i agraeixo a l’equip BRX per donar-me la benvinguda. M’havia estat preparant per al Dakar durant algun temps, però els meus plans anteriors no van sortir com esperava, de manera que tenir l’oportunitat de competir amb un pilot tan experimentat i hàbil com Nani és molt emocionant «.

Wincocq

«Vull agrair a Dani tot el seu compromís i suport en la preparació del Ral·li Dakar, i lamento que no pugui posar en pràctica tot el treball realitzat»

«Vull agrair a Dani tot el seu compromís i suport en la preparació del Ral·li Dakar, i lamento que no pugui posar en pràctica tot el treball realitzat. Conec Alex des de fa molt temps i és una persona amb molta experiència i talent per tenir al meu costat. Estem preparats per començar a treballar junts, i tot l’equip està emocionat que s’uneixi a nosaltres, especialment amb tan poca antelació».

Nani Roma

Nani Roma pilotarà el cotxe T1 fet a mida per BRX, un cotxe amb tracció a les quatre rodes, propulsat per un motor V6 de gasolina turboalimentat de 3,5 litres, que recorrerà gairebé 5.000 quilòmetres contra el rellotge en les 12 etapes a l’Aràbia Saudita.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments