CLÀSSICS: El Ral·li Costa Brava 2021 s’ajorna al mes de novembre

El Ral·li Costa Brava és la prova més important de vehicles clàssics que estava prevista per al mes de març. Davant de l ‘evolució incerta de la pandemia, s’ ha decidit ajornar el ral·li fins al novembre per assegurar-se la seva disputa. Es tracta d’una peça clau dins del circuit dels ral·lis clàssics a nivell mundial.

Aquest ajornament s’ha acordat entre l’organització i les autoritats. El Ral · li Costa Brava es convertirà en l ‘ última prova de l’any del Campionat d’Europa de Ral·lis Històrics de la FIA.

Degut a l ‘actual situació de pandemia i les restriccions que es preveuen vigents els propers mesos, l’organització i les autoritats implicades han decidit ajornar el 69 Ral·li Costa Brava, previst inicialment per als dies 12 i 13 de març i que finalment se celebrarà els dies 19 i 20 de novembre de 2021.

La imagen puede contener: 1 persona, texto

Hi havia moltes ganes de la disputa de la prova després de l’anul·lació d’última hora de la passada edició amb l’esclat de la pandèmia del coronavirus. L’edició de 2021 tenia rècord de preinscripció amb més de 250 equips i més de 20 nacionalitats diferents. Ara, seguint les recomanacions de les autoritats de posposar el ral·li, l’organització vol assegurar que els participants puguin assistir a l’ esdeveniment sense restriccions de mobilitat. Tots els equips preinscrits mantindran la seva plaça per a la nova data.

Per Àlex Romaní, president del RallyClassics, ′

′Volem garantir a tota la comunitat automobilista una prova excepcional, i per això la recomanació que ens fan les autoritats és traslladar la data a l’últim trimestre de l’any, cosa que hauria de permetre celebrar-ho amb molta més seguretat i normalitat que en el moment actual. Esperem que els equips entenguin la decisió i que això ens permeti reunir-nos tots a Girona i Santa Coloma de Farners el 19 i 20 de novembre per gaudir del ral · li que tots ens mereixem “

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments