DAKAR 2021: ETAPA 4: Al-Attiyah – Baumel encadenen la tercera victòria d’etapa consecutiva

Nasser Al-Attiyah i Mathieu Baumel (Toyota) s’ho estan passant molt bé en aquesta primera setmana del Dakar 2021 a l’Aràbia Saudita i aquest dimecres, 6 de gener, aconsegueixen la seva tercera victòria d’etapa consecutiva entre Wadi Ad-Dawasir i Riad.

El qatarià i el seu copilot han tingut un duel de gran volada amb els seus nous companys d’equip, els novells Henk Lategan i Brett Cummings (Toyota). El duo sud-africà fins i tot eren referència en els quilometres 172 i 218 km, abans de cedir un grapat de segons, i acabar finalment tercers, darrere de Stéphane Peterhansel i Édouard Boulanger (Mini).

Monsieur Dakar i el Mini JCW Buggy només han perdut 11 segons i, per tant, manté l’avantatge en la classificació general, per 4’58 ’’, abans de dues etapes molt més difícils.

Imagen

Cada vegada més convincents a bord del seu nou 4×4 Bahrain Raid Xtreme Hunter, Sébastien Loeb i Daniel Elena s’han divertit en pistes ràpides i acaben la jornada en la quarta posició, el millor resultat en aquesta edició 2021 (+ 2’36 ’’). El company de Loeb, Nani Roma, ha acabat en tretzena posició a 13:40 del primer lloc. En la general és desè a 1:17:50.

Carlos Sainz i Lucas Cruz (Mini) semblaven tindre la victòria a prop després de sortir amb el ganivet entre les dents. Tot i això, la parella de Mini han baixat el ritme en els darrers quilòmetres i només han estat cinquens, a 2,56 ’’.

Yazeed Al-Rajhi (Toyota) tenia moltes esperances en aquest segon any a l’Aràbia Saudita. Malauradament, se succeeixen problemes per a ell i per al seu copilot alemany Dirk Von Zitzewitz, s’espera que passarà diverses hores més al desert després d’una avaria.

A la classificació general, Mathieu Serradori i Fabian Lurquin (Century) es trobaven en tercer lloc una posició excel·lent per al seu projecte però han perdut vint minuts per un error de navegació i han caigut a la setena posició.

Classificació de l’etapa

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments