WRC: M-Sport fa oficial la seva alineació per al 2021

Teemu Suninen, Gus Greensmith i Adrien Fourmaux formaran equip amb M-Sport Ford World Rally Team el 2021, amb els homes de Malcolm Wilson que apostaran de nou per la joventut del seu equip. L’objectiu de l’equip és progressar en el seu desenvolupament i veure’ls seguir les petjades dels seus predecessors, el campió del món de ral·lis 2019 Ott Tänak, i el subcampió del món de ral·li 2020 Elfyn Evans.

Continuant amb el seu compatriota Elliott Edmondson al bacquet del costat dret, Greensmith disputarà la seva primera campanya completa amb el Ford Fiesta WRC. El britànic intentarà continuar progressant. Unint-se a Greensmith en un segon Ford Fiesta WRC al Ral·li de Montecarlo hi serà Teemu Suninen, que farà un programa parcial aquest any. Ara, sense Jarmo Lehtinen al seu costat (encara no se sap el nou navegador), el jove finlandès intentarà mostrar una mica més que l’any passat, però ara amb menys oportunitats per fer-ho.

Finalment, compartint el Ford Fiesta WRC amb Suninen en determinats esdeveniments, hi haurà Adrien Fourmaux, que també competirà en una campanya completa al WRC 2 amb el Ford Fiesta Rally2, començant ja a l’obertura clàssica del WRC, el Rallye Monte-Carlo. El belga Renaud Jamoul seguirà al costat.

Per al director de l’equip, Richard Millener:

“M-Sport té una llarga història donant suport als joves pilots; continua sent molt a prop del cor de Malcolm i seguim compromesos amb Teemu, Gus i Adrien mentre continuen el seu desenvolupament a 2021. Els tres tenen molt talent, per això hem dissenyat programes per treure el millor de cadascun d’ells, alhora que permeten una major progressió en les diverses etapes de la seva carrera.

Gus va funcionar bé en els ral·lis del 2020 i ara és el moment de desenvolupar aquestes capacitats. Completarà la seva primera temporada amb el Fiesta WRC i volem veure com aprofita al màxim l’experiència d’un programa complet de proves i ral·lis, aprenent no només els ral·lis, sinó també les complexitats del muntatge, l’enginyeria i tot el que es necessita per convertir-se en un pilot de classe mundial. Sé que ja estan treballant per garantir que aprofitin al màxim aquesta oportunitat i estic molt interessat en veure com es desenvolupen al llarg de l’any «, va dir Millener.

Pel que fa a Suninen:

“Tots sabem que Teemu té la velocitat: és una cosa que vam veure el seu primer any amb el Ford Fiesta WRC i vam sentir la importància de trobar la manera de quedar-se amb nosaltres aquest any. Vam poder crear-li un programa parcial de WRC i el posarem en esdeveniments específics on ell i Fiesta puguin ser més competitius. És una llàstima haver perdut Jarmo, però Teemu va aprendre molt en el poc temps que van passar junts i estic segur que ho farà molt útil aquest any.


L’Adrien també ens va impressionar molt l’any passat i estem encantats d’oferir-los un altre programa complet de WRC 2 amb el Ford Fiesta Rally2, així com algunes curses més amb el Fiesta WRC. Volem assegurar-nos que visqui tants esdeveniments com sigui possible, continuant mostrant l’actuació de Fiesta Rally2, però també defensant els millors del món.

Seguirem treballant per veure si podem ampliar el programa de Teemu i portar més pilots de primer nivell a l’equip, però també hem de ser honestos i dir que la situació de Covid ens ha posat les coses extremadament difícils. Dit això, esperem que hi hagi llum al final del túnel i sé que cadascun dels membres de l’equip seguirà fent el millor possible perquè impulsem els millors resultats possibles el 2021 ”.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments