WRC: Latvala crida a files Lehtinen per tornar a l’equip Toyota

L’excopilot de Mikko Hirvonen en aquell moment, Jarmo Lehtinen s’havia convertit el 2017 en director esportiu de Toyota Gazoo Racing quan la marca nipona va tornar al campionat del món de ral·lis. Una posició que va deixar ràpidament quan va trobar un paper de copilot amb Hiroki Arai el 2018 i després amb Teemu Suninen el 2019 a M-Sport.

El 2021, l’equip Toyota, ha reestructurar la seva plantilla amb el nomenament de Latvala com a director de l’equip, el propi pilot finlandès va demanar a Lehtinen que tornés a donar suport a l’actual director esportiu Kaj Lindström.

Per la seva banda, el nou copilot de Teemu Suninen, que l’acompanyarà en aquesta nova temporada WRC 2021 per a un programa parcial al Fiesta WRC a M-Sport, encara no s’ha fet públic.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments