WRC: El Ral·li Monte-Carlo 2021 rep un altre canvi d’horaris

A causa dels diferents tocs de queda aplicats als departaments coberts pel ral·li, els horaris de ral·li han estat profundament modificats. Només un especial paga els plats trencats d’aquesta modificació en cancel·lar-se (SS8).

Aquest cap de setmana, l’Automòbil Club de Mònaco ha publicat un nou itinerari de Montecarlo 2021 per tal de complir el toc de queda que va de les 18:00 a les 06:00 hores en diversos departaments francesos, inclosos els que ha de travessar la prova. Aquesta enèsima modificació es basa principalment en jornades que començaran a primera hora del matí, però també amb l’eliminació del segon pas de l’especial «Montauban-sur-l’Ouvèze – Villebois-les-Pins». L’etapa de diumenge, en principi, no ha rebut cap canvi i segueix amb els mateixos horaris previstos.

Per tant, aquest any hi ha catorze trams cronometrats en el programa, és a dir, 257,64 km a recórrer sense shakedown previ. A menys que s’avisi el contrari a última hora, la prova també tindrà lloc a porta tancada amb la prohibició del públic al parc de serveis de Gap i als trams durant tot el cap de setmana.

Els nous horaris:

Imagen
ImagenImagen

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments