DAKAR 2021: ETAPA 9: Peterhansel – Boulanger veuen a prop la victòria

Stéphane Peterhansel tenia la intenció d’evitar perdre terreny avui i, com va dir dilluns a la nit, «cada minut és important». Després de 63 km, el francès era el líder, vuit segons per davant de Nasser Al-Attiyah i deu per davant de Carlos Sainz.

No obstant això, Carlos Sainz ha patit una punxada després de 98 km. Després de 121 km, Peterhansel ha continuat liderant amb Nasser Al-Attiyah darrere seu a 48 segons, però aquest avantatge ha augmentat fins a sis minuts al següent pas. Carlos Sainz ha arribat amb cinc minuts de retard.

Nasser Al-Attiyah s’ha sortit de les traçades i ha patit dues punxades a l’especial d’avui, cosa que explica la pèrdua de temps del pilot qatarià. Sainz també s’ha vist obligat a aturar-se i intentar solucionar problemes amb els frens.

Imagen

Un dels moments destacats de la jornada ha estat per Mathieu Serradori, que ha aconseguit ficar-se líder d’etapa després de 354 km, aconseguint més de dos minuts sobre Stéphane Peterhansel. Giniel De Villiers era darrere de Serradori a 11 minuts, mentre que Nasser Al-Attiyah era a 12:21 del líder i, el que és més important, a deu minuts de Peterhansel.

No obstant això, Serradori ha patit una avaria a prop del final que li ha impedit assolir la victòria en l’etapa que semblava segura. Stéphane Peterhansel ha aconseguit recuperar un temps al final de l’etapa i, amb la mala sort de Serradori, ha estat el guanyador, amb Nasser Al-Attiyah en el segon lloc a 12 minuts i Giniel De Villiers a 12:19.

En la general, Peterhansel guanya avantatge sobre Al-Attiyah i la diferència és ara a 17 minuts i Carlos Sainz és ha a 1h del líder.

Imagen

Nani Roma ha acabat avui en onzena posició cedint només 21 minuts i 39 segons. El pilot de Bahrain Raid Xtreme és cinquè amb un bon marge amb el sisè classificat. Per la seva part, Isidre Esteve i Txema Villalobos han acabat en la trentena posició en l’etapa d’avui i son vint-i-tresens classificats en la general.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments