WRC: Ogier – Ingrassia surten il·lesos d’un dur accident preparant el Monte-Carlo 2021

Al començament del seu segon dia de proves per preparar el Monte-Carlo, Sébastien Ogier i Julien Ingrassia patien una sortida de carretera.

Després d’aquesta sortida a prop de Saint-André-de-Rosans, als Alts Alps, aquest segon dia ha acabat lògicament i l’equip de Toyota Gazoo Racing ha volgut tranquil·litzar ràpidament a tothom:

“El segon dia de proves previs al Monte de Seb i Julien van acabar ràpidament després de sortir de la carretera aquest matí. Tots dos estan bé i Julien farà controls rutinaris. «

El dia anterior, Sébastien Ogier havia pres el volant del Toyota Yaris WRC l’endemà de Kalle Rovanperä en una coneguda base de proves que s’utilitza gairebé tots els hiverns.

El qui sortia més malparat d’aquest dur accident era Julien Ingrassia el copilot d’Ogier ha volgut tranquil·litzar ràpidament els seus seguidors.

El Toyota dels campions del món s’ha sortir a molt alta velocitat, colpejant els arbres abans de parar. La parella francesa només havia realitzat una tanda de la seva jornada de test.

Després de passar les revisions a l’hospital, el copilot francès ha deixat clar que aquesta sortida no li impediria prendre la sortida del Monte-Carlo la setmana vinent.

«D’acord … hem tallat alguns dels arbres … ho sento … podria caminar com un zombi uns dies … però no hi ha dubte que estaré a la sortida del Montecarlo la setmana que ve». «

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments