DAKAR 2021 – ETAPA 11: Monsieur Dakar a una jornada del seu 14è tuàreg

Des de motoresport.cat creiem indigne i infame que una prova amb l’esperit del Dakar es vegi tacada per la visita a un país on els drets humans i en especial els drets bàsics de les dones es veuen atacats dia rere dia.

Nasser al Attiyah (Toyota Hilux) ha guanyat l’etapa d’avui 1´56″ davant
Stéphane Peterhansel (Mini Buggy) amb Carlos Sainz (Mini Buggy) acabant a 2m06s de la part davantera. Yazeed Al Rajhi (Toyota) ha estat quart a 4’02”.

D’aquesta manera quan només queda una etapa per al final del Dakar, Stéphane Peterhansel (Mini Buggy) té ara un marge de 15m05 per gestionar l’últim dia.

Imagen


Nasser al Attiyah (Toyota Hilux) pot fer poc més que esperar l’aparició de la mala sort del pilot del Mini Buggy. Carlos Sainz (Mini Buggy) és el tercer a 1h04m14s i simplement haurà d’esperar a veure què passa davant seu.


Jakob Przygonski (Toyota Hilux) arriba a l’última jornada de la cursa en quarta posició amb 1h15 minuts d’avantatge sobre Nani Roma (BRX Hunter 4×4), que al seu torn només té 10 minuts de marge amb Khalid Al Qassimi (Peugeot 3008 DKR). Vladimir Vasilyev (Mini All4 Racing) és el setè a 1m10 del pilot de Peugeot, de manera que alguna cosa encara pot canviar en l’ordre dels 10 primers.

Completen els deu primers llocs Giniel de Villiers (Toyota Hilux), Martin Prokop (Ford Raptor) i Cyril Despres (Peugeot 3008 DKR).

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments