WRC: Neuville – Gilsoul es divorcien després de més de 10 any de relació

Encara no se sap si serà un «divorci» definitiu, però no només és inesperat, sinó que hi ha indicis que no ha estat pacífic. A menys d’una setmana de començar el Monte-Carlo sembla que la decisió no ha estat presa amb molta antel·lació.

Thierry Neuville ha anunciat que Nicolas Gilsoul deixarà de ser al seu costat com a navegant i serà el belga Martijn Wydaeghe qui assumeixi les funcions al Ral·li de Montecarlo:

“Hi ha alguns canvis per davant, ja que començaré la temporada amb Martijn Wydaeghe com a navegant ”, Va escriure Neuville a Facebook. «Vull agrair a Nicolas Gilsoul els deu anys que vam passar junts i els grans records», una frase que indica que serà permanent.

Però Nicolas Gilsoul ha reaccionat directament a la publicació de Facebook de Neuville, posant un emoji «sorpresa», dient: «És la vostra elecció. Hem viscut junts meravelloses aventures. En viuré algunes més per la meva banda”.

El duo belga estava junt des del 2011. Martijn Wydaeghe ha estat el navegant de Guillaume de Mevius al WRC2 i al campionat belga.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments