DAKAR: Al-Attiyah amenaça amb no tornar el 2022

Nasser Al-Attiyah, subcampió d’aquest any al Ral·li Dakar, no està interessat a tornar a la cursa si es manté la normativa vigent. Al-Attiyah defensa un millor equilibri entre Buggies i 4×4.

Després de perdre el 2020 contra el JCW Mini Buggy de Carlos Sainz, el 2021 contra Stéphane Peterhansel qui guanyava, també amb el JCW Mini Buggy. Per al pilot de Toyota Hilux, parlant amb motorsport.com, el Dakar “afavoreix els buggies. Estic content amb la meva feina, perquè treballem molt i no hem comès cap error. Però és el segon any que lluitem i perdem contra els buggies. Hem de tenir regles justes ”.

“Per molt que ataquem, sense velocitat no podem reduir la diferència. Els buggies han guanyat durant cinc anys contra el 4X4, perquè les regles els afavoreixen. Espero que els organitzadors canviïn això, perquè si no ho fan, no m’importa venir a competir ”, va dir Al-Attiyah.

“No es tracta que el buggy sigui millor que el 4X4. És una qüestió de normes i no són justes. I no és només per les rodes, hi ha altres coses. No he de canviar les regles, però això ho té clar per a tothom. “Peugeot va guanyar tres vegades, Mini dues vegades. Lluitem amb un 4X4, tenim moltes punxades i a més, el cotxe no és oficial ”, va dir el pilot de Toyota Hilux.

Abans del començament del Ral·li Dakar, la FIA limitava la velocitat dels cotxes de la classe T1, que inclouen el Toyota i el Mini Buggy, a 180 km / h, després de la pressió del fabricant japonès

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments