ERC: Possible aplaçament de l’inici del campionat 2021 al Ral·li Serras de Fafe i Felgueiras

El Ral·li Serras de Fafe i Felgueiras, que havia d’obrir el Campionat d’Europa de Ral·lis (ERC) es veu obligat a l’ajornament. Per tant, és la primera víctima de la pandèmia al calendari del campionat 2021, en un moment en què existeix una greu amenaça que les suspensions s’estendran durant el primer trimestre de l’any.

Segons Fafe TV, el Ral·li Serras de Fafe no es realitzarà del 12 al 14 de març com estava previst originalment a causa de la pandèmia. La continuïtat a l’ERC, tenint en compte la inversió necessària, depèn de la voluntat del promotor Eurosport Events d’estar disponible per transmetre en directe almenys un tram al dia.

Sense noves dates definides –en un moment en què encara no s’ha oficialitzat l’ajornament–, el Ral·li Serras de Fafe i Felgueiras ha previst un nou itinerari, que s’estén també als municipis de Vieira do Minho i Boticas.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments