CLÀSSICS: El Ral·li Catalunya Històric ja té data per al 2021

El ral·li de cotxes històrics organitzat pel RACC és celebrarà a l’abril, adaptat a les noves dates que ha provocat la crisi sanitària. Totes les anteriors edicions es feien durant el primer trimestre de l’any.

El Ral·li Catalunya Històric arriba a la seva cinquena edició seguint la mateixa filosofia amb la qual va néixer: ser un ral·li d’històrics de regularitat i carretera tancada, amb trams de dia i de nit. Oferint als participants una experiència única amb el rigor organitzatiu que acredita el RACC.

Aquesta prova ha estat pensada per oferir un tracte especial a tots els participants, que només hauran de pensar en els trams i els seus cotxes gràcies al fet que el RACC s’encarrega de tots els detalls, inclús de l’allotjament durant la prova.

La primera edició va ser l’any 2017 on es va rememorar el Ral·li Dues Catalunyes, on se sortia de Barcelona, s’arribava a Perpinyà i es tornava a la ciutat comtal. El 2018 es va repetir la mateixa fórmula. Per al 2019 i 2020 es va canviar l’escenari, i es va passar a córrer Rally Catalunya Històric – Rally de les Caves. Sembla que aquest any tindrem novetats. 

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments