G-SERIES 2021: La segona, amb invitats de luxe, també per a Suárez

El pilot asturià José Antonio Suárez va aconseguir el seu segon triomf consecutiu al Circuit D’Andorra, una victòria molt treballada ja que el pilot francès Yohan Rossel, debutant al Circuit Andorra, li va posar les coses molt complicades a la mànega qualificatòria.

El canvi de traçat que es va fer el divendres dia 15 va tenir amb l’equip responsable de la pista treballant per deixar-ho tot a punt. La variant escollida va generar opinions discordants ja que el traçat es convertia més llarg i tècnic.

Suárez va saber reconduir la situació a les finals superant al campió francès. Però hi va haver un altre pilot que va tornar a brillar amb llum propia. El jove pilot català Gil Membrado (13 anys), que va vèncer la final 1B i va rodar colze a colze amb Joan Mir a la Final 2B.

Els pilots de l’equip Elegant Driver, van ser els principals animadors del cap de setmana, Yohan Rossel, pilot oficial Citroën i el campió del món de MotoGP 2020, Joan Mir, van donar un toc especial a la segona cursa del campionat.

Ràpid des del primer moment, Joan Mir, va estar en tot moment entre els més ràpids emportant-se inclús final 2B, i aconseguint la tercera plaça de podi de la categoria, al costat de Suárez i Membrado.

Uns altres invitats de luxe a la cursa del passat cap de setmana van ser Albert Llovera i Gerard de la Casa que van compartir volant del GIAND número 7.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments