WRC: Paddon no descarta alguna prova al Mundial

Hayden Paddon, pilot sempre en l’òrbita Hyundai, ha explicat que la porta al campionat del món de Ral·lis no està tancada del tot. En un any que es preveu de transició Paddon diu que estan mirant les opcions com les de correr amb un WRC o un R5.

El seu últim i més destacat projecte és el desenvolupament del Hyundai Kona EV 100% elèctric. Una fita que segueix sent el centre de la seva atenció però el pilot kiwi li segueix tirant molt el WRC

El WRC no és una porta completament tancada encara, tenim algunes converses pendents. Estem mirant les oportunitats del WRC i dels R5. Hi ha alguns reptes en l’actualitat que el fan una mica més difícil, però no ens hem rendit encara!

La trajectòria de Paddon ha estat marcada per la seva victòria en el Ral·li de l’Argentina 2016. El pilot neozelandès va aconseguir la seva única victòria davant del tot poderós Ogier i l’equip Volkswagen. Després, Paddon, no va gaudir d’una fàcil transició als WRC actuals, i finalment va acabar fora de l’equip Hyundai.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments