WRC: Ocon amb un Alpine A110S al Ral·li Monte-Carlo com pilot invitat

Esteban Ocon, pilot de l’equip Alpine de Fórmula 1, competirà a les dues primeres seccions del Ral·li de Montecarlo amb l’Alpine A110S, el R-GT de la marca, en una operació de màrqueting, com a demostració.

El francès farà una prova privada demà al matí, dijous, per familiaritzar-se amb l’A110S, i després disputarà les especials de Saint-Disdier a Corps i Saint-Maurice – Saint-Bonnet:

“Aquesta és una oportunitat fantàstica i no puc esperar per provar l’A110S al Ral·li de Montecarlo per primera vegada. Es tracta d’un esdeveniment llegendari, una joia del calendari de l’automobilisme i sé l’especial que serà formar-ne part. Estic desitjant conduir l’Alpine A110S. Vaig tenir el primer contacte amb el cotxe al Nordschleife a l’octubre. És molt còmode i àgil, va néixer per a aquest tipus de desafiaments amb trams estrets com els del Monte Carlo ”.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments