WRC: Què en sabem de l’Àrtic Rally / Finlàndia 2021?

Aquest any no hi ha Ral·li a Suècia al WRC, però al WRC no hauria de faltar a la neu, que visiten Rovaniemi, casa del Arctic Rally / Finlàndia en un mes. En els darrers temps, hi ha hagut fortes nevades i se n’esperen més. Esperem que durin, almenys fins a finals de febrer.

La prova finlandesa serà igual que el Monte-Carlo sense espectadors. Les autoritats regionals han imposat restriccions als esdeveniments amb més de 50 persones, i aquestes restriccions estan vigents fins a finals de febrer.

La prova de Rovaniemi tindrà lloc durant tres dies, l’acció comença el divendres 26 de febrer amb el shakedown al matí i les primeres especials el divendres a la nit. La competició continua el dissabte 27 de febrer, amb tres seccions a la zona de Rovaniemi i als seus voltants. El Ral·li de l’Àrtic de Finlàndia finalitza el diumenge 28 de febrer amb el Power Stage. En total, deu trams i una distància total de 260 km de trams.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua