RAIDS: General Motors també present a l’Extreme E amb sota la marca Hummer

L’Extreme E continua tenint una plantilla de primer nivell. Aquesta vegada GMC confirma la seva participació en el campionat elèctric tot terreny, en col·laboració amb l’equip Chip Ganassi Racing que mostra la silueta del GMC Hummer EV. Aquesta estructura té el seu SUV elèctric inspirat en el GMC Hummer EV, el primer “supertruck” elèctric del món.

Els pilots, confirmats prèviament per Chip Ganassi Racing, seran Kyle LeDuc i Sara Price. Jim Campbell, vicepresident de General Motors als Estats Units per a Performance and Motorsports, va dir en un comunicat:

No puc imaginar un ajust millor que mostrar l’aspecte del nostre GMC Hummer EV a Extreme E amb Chip Ganassi Racing. Tant el GMC Hummer EV com l’Extreme E estan dissenyats per ser revolucionaris: per desafiar les percepcions dels vehicles elèctrics i mostrar les seves autèntiques capacitats”.

Per part de Chip Ganassi Racing, el propietari deia:

“És un veritable honor representar a GMC, especialment durant un moment tan emocionant en l’automobilisme. El nou GMC Hummer EV canviarà la visió del món de les capacitats tot terreny dels vehicles elèctrics i no podria estar més orgullós de representar GMC en un campionat tan innovador ”.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments