WRC: Com seguir sent el centre d’atenció sense prova al calendari

El Ral·li de Gran Bretanya pot passar al 2022 a Irlanda i «esdevenir» Ral·li del Regne Unit, i tornar el 2023 a la illa principal.

Primer va ser Irlanda, una hipòtesi que no va tirar endavant, almenys aquest any, i ara la web americana Dirtfish parla d’Escòcia, amb una prova sobre asfalt. La història canvia i és que el mític RAC, que va construir la seva història i misticisme sobre uns trams ben enfangats i una espesa boira, pot acabar convertint-se en una cursa d’asfalt a Escòcia.

Si es confirma, suposarà un trencament significatiu amb la història de l’esdeveniment. Aparentment, la idea és una prova amb seu a Irlanda del Nord el 2022, d’aquí el Ral·li del Regne Unit, abans d’organitzar un esdeveniment d’asfalt, però a Escòcia, que podria tornar a ser el Ral·li de Gran Bretanya. Pel que sembla, hi ha una possibilitat perquè la prova tingui lloc a Irlanda i per al 2023, al nord de l’illa principal del Regne Unit, a Escòcia.

Molts rumors, molt de soroll per un país que ha perdut la seva prova al WRC i ara necessita d’alguna manera seguint sent centre d’atenció.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments