ERC: Toksport organitza el Trofeu Clio 2021

En col·laboració amb Renault Sport Racing i FIA ERC, la coneguda estructura alemanya de Toksport WRT organitzarà aquesta temporada el Trofeu Clio de Toksport WRT. Utilitzant el Renault Clio RSR Rally5 per a aquesta finalitat, aquest nou Trofeu monomarca tindrà un total de cinc proves elegibles per al Campionat Europeu de Ral·lis i ofereix una àmplia gamma de premis i incentius als seus participants.

Es recorda que en el darrer Ral·li Islas Canarias, tant el pilot britànic Chris Ingram com els joves pilots noruecs Ola Nore Jr., van participar en aquesta prova a les Illes de forma experimental amb dues unitats Tokosport Clio RSR Rally5, amb aquest conegut equip alemany van deixar a l’aire les possibilitats d’organitzar aquesta temporada un Trofeu «Europeu» amb Clio Rally5.

Especificacions bàsiques del Trofeu Clio de Toksport WRT

  • Toksport WRT prepara, configura i subministra Renault Clio Rally5 completament a punt per competir.
  • A cada prova, cada equip participant assigna combustible i 12 pneumàtics Michelin.
  • S’oferirà un vestit de competició OMP complet per a cada pilot i navegant respectiu.
  • Els equips participants són elegibles per a la categoria FIA ERC3 i tots ells tindran la formació i la cobertura mediàtica adequades.
  • Abans de la 1a prova de puntuació a terra o asfalt, cada equip participant realitzarà 100 km en proves.
  • S’atorgaran punts als 10 primers classificats i es doblarà la puntuació en la cinquena i última cursa als participants que hagin participat en els quatre primers ral·lis.
  • Es concediran una sèrie de premis i incentius als participants, a saber: els quatre primers classificats per a cada prova (4000 €, 2000 €, 1000 € i 500 €) i guanyador del Trofeu la presència en tres proves de l’ERC 2022 , a bord d’un Renault Clio Rally4.
  • No hi ha un límit màxim d’edat per entrar al Trofeu.
  • Nombre màxim d’equips inscrits: 10.
  • Costos de participació: 85.000 € per a una temporada completa (cinc ral·lis)
La imagen puede contener: automóvil

Benoît Nogier, director de Renault Sport Racing Customer Racing:

“Estem encantats de llançar un nou trofeu en col·laboració amb Toksport WRT, un equip amb talent i experiència en el món dels rallis. Toksport WRT serà la primera estructura que organitzarà el Clio Trophy Rally5 al FIA ERC, l’única a nivell europeu que contempla un trofeu disputat en superfície mixta, que complementarà els Trofeus Clio disputats en alguns països europeus per servir de trampolí just i accessible per als equips que vulguin descobrir el campionat. Estem convençuts que molts participants estaran atrets pel gran paquet FIA ERC a través d’Eurosport Events, Toksport WRT i Renault Sport Racing junts el 2021 «

Serkan Duru, director de Toksport WRT:

Continuem la nostra cooperació amb Renault Sport que va començar el 2020, amb el Trofeu Clio de Toksport WRT que organitzarem aquest any. Esperem que el Renault Clio Rally5 amb especificacions idèntiques es demostri robust, oferint als pilots un alt nivell de competició i plaer de conducció. Els pilots del Toksport WRT Clio Trophy tindran l’oportunitat de competir al Campionat Europeu de Ral·lis FIA i formar part d’aquesta gran competició ”.

Calendari Clio Trophy per Toksport WRT 2021

1- 55º Ral·li dos Açores (Portugal, terra)
2- 77è Ral·li de Polònia (terra)
3- Rally di Roma Capitale (Itàlia, asfalt)
4- 50º Barum Rally Zlín (Rep. Txeca, Asfalt)
5- Ral·li d’Hongria (Asfalt)

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments