WRC: Mikkelsen i M-Sport una unió que podria tindre un bon futur

Andreas Mikkelsen vol tornar a la màxima categoria del WRC per al 2022 i ja comencen a sonar equips. Un que se li escau com anell al dit no és altre que M-Sport. El noruec té patrocinadors amb potencial econòmic i experiència, tot el que li cal a l’equip britànic.

Segons Dirtfish, l’ex pilot de Volkswagen, Citroën i Hyundai, mira Ford per al 2022. La qual cosa potser no seria una mala idea, ja que els homes de Malcolm Wilson tenen l’objectiu afinat quan es tracta de noves regles. A la nova i més recent era del WRC, el 2017, va sorgir M-Sport amb dos campionats seguits, quan van arribar els motors d’1,6 litres el 2011, Mikko Hirvonen, pilot de M-Sport, va guanyar el primer ral·li sota aquestes noves regles.

Poden ser bons senyals, Malcolm Wilson ja va dir que vol apostar-ho tot al 2022, de manera que Andreas Mikkelsen pot tenir bon ull en mirar a M-Sport:

“Crec que ja sabem que no hi haurà cap fabricant nou que pugui aparèixer el 2022. I també sabem que M-Sport sempre és molt, molt bo amb les noves regulacions. Sempre ho han demostrat així, M-Sport sempre ha estat molt fort de seguida. Per a mi, M-Sport és un bon lloc per estar en el 2022

El pilot noruec podria ajudar en el desenvolupament del nou el nou cotxe de l’escuderia britànica per al 2022 (hi ha rumors de que podria ser el Ford Puma). De fet, Mikkelsen té una bona experiència en el desenvolupament de cotxes : Volkswagen, Citroën, Skoda o el propi Hyundai.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments