CATALUNYA: PRÈVIA: Ral·li Lloret de Mar 2021

El Ral·li de Lloret de Mar arriba de nou com a primera prova del calendari català de ral·lis. La prova es disputarà els dies 5 i 6 de febrer amb un bon grapat de modalitats, Velocitat, Regularitat i Legend-Exhibició.

La prova ha signat un acord entre l’ens privat que l’organitza, l’empresa V-Line Org., i l’ajuntament de la localitat per un període de quatre anys. Amb l’objectiu de consolidar-se en el calendari català i per què no, fer un salt a algun campionat superior.

Itinerari

La prova comptarà amb dues etapes i 4 seccions diferents. La distància total de la prova serà de 622 km repartits en 12 trams cronometrats, 6 d’ells diferents.

Les dues etapes de què constarà el ral·li es disputaran entre divendres 5 i el dissabte 6 de febrer. Al matí de divendres tindran lloc totes les verificacions administratives i tècniques per als equips participants així com el shakedown. La ubicació d’aquest tram de proves serà a la Carretera Lloret Blau, a partir de les 10,30 hores.

SAINZ MOYA SANT GRAU RALLI CATALUNYA 1993

Els trams cronometrats d’aquesta primera jornada tindran l’ingredient afegit de la nit, una dificultat afegida per a totes les tripulacions. La sortida d’aquesta primera etapa està prevista per a les 17 hores al Passeig Marítim de Lloret de Mar.

La segona jornada del 8è Ral·li Lloret de Mar serà íntegrament disputada de forma diürna, entre les 11 del matí i les 17,30 hores de la tarda.

Uns trams mítics plens d’història i llegenda esportiva que discorren per les carreteres de la Costa Brava i de l’interior de Girona seran l’escenari elegit per a la disputa de la prova.  L’etapa del divendres 5 estarà formada per dues passades als trams de Tossa-Sant Grau (14,1 km), Cladells (9,5 km) i Osor (12,9 km). El dissabte 6 també es disputaran tres trams a realitzar dues vegades: Pujada Els Àngels (9,4 km), Santa Pellaia (9,9 km) i Canyet (17,4 km).

Horaris

Una llista d’inscrits de vertigen

Des dels cotxes més moderns com els Rally2 fins als més veterans de dècades passades, el ral·li de Lloret comptarà com ja hem dit abans, amb tres grans vategories, velocitat, regularitat i Legend.

Amb lo bo i millor del regional català, cal afegir-hi a més de moltes tripulacions arribades de l’altre costat dels Pirineus, que enllustraran encara més una llista d’inscrits ben plena.

18 cotxes quatre rodes motrius, entre ells 6 d’última generació com son els R5. Eduard Pons i Candido Carrera sortiran amb l’Skoda Fabia, igual que la parella francesa Gilles Roca – Nicolas Matas, o l’evolució del mateix Skoda, l’Evo 2, de Luís Vilarió i Álex Noriega.

Però la parella a batre serà la francesa formada per Richard Genesca i Ludovic Moreau i el seu veterà Toyota Celica ST205, un Grup A de pura sang que l’any passat ja va donar la sorpresa i es va endur el triomf final.

Hi ha un bon reguitzell de noms il·lustres presents a la prova. Josep Bassas i Llorenç de Ferrer amb un Peugeot 208 Rally4, en Jordi Ventura i Josep Autet amb un espectacular Ford Sierra RS Cosworth, en Gabi Reyes i en Marçal Mompió amb el Renault 5 Turbo 2 o en Dani Oliveras acompanyat de Josep R. Ribolleda.

La llista de tripulacions s’enfila fins al 138, una autèntic luxe, no només per xifres si no per la qualitat que cada equip aportarà a la prova.

MAPES, HORARIS I LLISTA D’INSCRITS

Tota la l’informació via MaldoMotorsport: clica aquí

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments