WRC: Hyundai no té gens clar seguir al 2022 amb el nou format híbrid

Mentre que M-Sport Ford i Toyota es llancen a la cursa per preparar els seus cotxes Rally1 de 2022, Hyundai Motorsport encara no ha començat a treballar en el seu nou cotxe híbrid per a la temporada que ve.

En un mes en què s’espera que els seus rivals comencin a provar els cotxes amb algunes de les regulacions més revolucionàries de la història dels ral·lis, la manca d’aprovació per part de la casa mare Hyundai a Corea per a que la seva filial, Hyundai Motorsport, per a la construcció del cotxe de 2022 pot deixar l’equip molt tocat.

Andrea Adamo explicava al mitjà DirtFish:

«Quan tingui l’autorització per fer [el cotxe de 2022], començaré a fer-ho. M’alegro per Malcolm i Toyota que estiguin per davant, tot el millor per a ells».

«Bàsicament no hem començat perquè si no tinc el pressupost i l’autorització per fer-ho, no puc fer-ho.

«Aquí no està escrit ‘Adamo Motorsport’. Fins ara, i com he dit moltes vegades, la direcció de Hyundai encara no està tan convençuda [que l’híbrid sigui el camí correcte], així que estic esperant la llum verda definitiva per fer-ho . «

La decisió multimilionària de donar el vistiplau a la propera generació de maquinària de el Campionat de Món de Ral·lis ha de venir de Hyundai Motor Company, i Adamo va assenyalar que és molt conscient dels terminis.

«Sóc Andrea Adamo. Sóc un petit immigrant italià que viu a Alemanya i que intenta donar el millor de si mateix en l’automobilisme. No sóc ningú per enviar xantatges a la directiva de Hyundai dient: ‘Però si hi ha un termini!

«Si em diuen al juny, farem el cotxe al juny, intentant treballar dur. Tothom és conscient que com més tard comencem, més ràpid haurem de treballar, ja veurem el què passa.

«Però si no hi som, els desitjaré tot el millor [a M-Sport i Toyota].

«No tinc idea de posar un percentatge sobre si hi serem [el 2022] o no. Fins ara he fet tot el que he pogut per donar suport a la FIA; hem comprat dos kits [híbrids] perquè la FIA em va demanar que comprés dos kits per fer les coses. Estic content d’ajudar-amb els diners que tenia, però no puc fer més que això «.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments