ERC: Canvis en el calendari 2021, Açores prova inaugural al maig

La temporada 2021 del Campionat Europeu de Ral·lis FIA arrencarà amb el 55è Rallye de les Açores del 6 al 8 de maig després d’alguns canvis en el calendari.

La nova data del Ral·li de les Açores és la que anteriorment era per al Ral·li Islas Canarias, que es trasllada al final de la temporada (18-20 de novembre), mentre que el Ral·li Serras de Fafe i Felgueiras es fixarà del 24 al 26 de setembre.

Els programes per a ERC Junior, Abarth Rally Cup i Clio Cup de Toksport WRT continuen sense canvis.

Calendari 2021 del Campionat Europeu de Ral·lis FIA

  1. 55è Ral·li de les Açores (terra), del 6 al 8 de maig de 2021 C.
  2. 77è Ral·li de Polònia (terra), 18-20 de juny de 2021 J, A, C
  3. Ral·li Liepāja (Letònia, terra), 1-3 de juliol de 2021 J, A
  4. Ral·li di Roma Capitale (terra), del 23 al 25 de juliol del 2021 J, A, C
  5. 50è Barum Czech Rally Zlín (asfalt), 27-29 d’agost, 2021 J, A, C
  6. Ral·li Serras de Fafe i Felgueiras (terra), del 24 al 26 de setembre de 2021
  7. Ral·li d’Hongria (asfalt), 22-24 d’octubre de 2021 J, A, C
  8. Ral·li Islas Canarias (asfalt), 18-20 de novembre de 2021 J, A

Llegenda
J = ERC Junior / ERC3 Junior
A = Copa Abarth Rally
C = Trofeu Clio de Toksport WRT

Jean-Baptiste Ley, coordinador d’ERC d’Esportsport Events:

“S’ha fet tot el possible per mantenir el calendari original i evitar les molèsties de canviar les dates. Però, a més de la necessitat d’ajudar a salvaguardar la salut i la seguretat de tots, des de controlar l’evolució de la pandèmia i tenir en compte els problemes amb què es troben els organitzadors intentant planificar esdeveniments enmig dels tancaments nacionals, retardant l’inici de la temporada i fent un poques proves a finals d’any és l’única solució ”.

“Tot i els esforços considerables, preservar la configuració prevista per al Ral·li Serras de Fafe i Felgueiras i el 55è Ral·li de les Açores malauradament no és possible aquest any, tot i que el suport logístic disponible per als equips que participen a les Açores continua sent vàlid, fins i tot perquè la cursa és ideal per obrir la temporada. En utilitzar la data original del Ral·li Islas Canarias, esperem minimitzar les molèsties per als pilots, equips i mitjans. Per al Ral·li Serras de Fafe i Felgueiras, és el cas clàssic de la meritocràcia ”.

“Mentrestant, els organitzadors del Ral·li Islas Canarias tenen l’oportunitat de crear un final de temporada fantàstic com el novembre passat, malgrat totes les limitacions imposades per COVID-19, i tenim plena confiança que ho podran fer encara millor el 2021” .

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments