WRC: Anitbes es posiciona com a seu del Ral·li de França per al 2023

Sense un ral·li mundial des del 2019 després de l’aturada del Tour de Còrsega, França podria tornar al WRC el 2023.

En un article de Nice Matin publicat ahir, ASA Antibes i la lliga PACA estan especialment interessats en acollir la prova. El president de la lliga de motoresport PACA, però també el vicepresident de la FFSA, Rémi Tosello, «va expressar clarament les seves ambicions:

«Com que ningú sembla interessat en altres llocs de França, veurem si és possible acollir la ronda francesa del campionat mundial a Antibes des del 2023. És l’únic esdeveniment que es postula per organitzar un esdeveniment d’aquest tipus.

Antiga prova del Campionat Europeu de Ral·lis entre 1974 i 2011, el ral·li d’Antibes, l’actual ronda del Campionat de França d’asfalt, té tots els ingredients per acollir adequadament el WRC.

Gilbert Giraud, l’organitzador de la prova d’Antibes, ara té els mitjans, les estructures i el temps per portar aquest dossier a l’aprovació de la FFSA, és clar.

«Tot i que la voluntat d’acollir el WRC està clarament present, trobar i signar patrocinadors és, òbviament, la clau d’aquest projecte, tan costós per a una regió ja molt rica en automobilisme.

L’octubre del 2019, Gérard Fournier, principal organitzador de la concentració de Rouergue, va declarar humilment que el seu esdeveniment no estava armat financerament per proposar una candidatura a nivell mundial.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments