WRC: Lappi al WRC2 a l’Artic Rally 2021

Sense volant des de finals de la temporada 2020, Esapekka Lappi tornarà al Campionat Mundial de Ral·lis a l’Arctic Rally Finland, previst del 26 al 28 de febrer.

El finlandès es correrà al volant d’un Volkswagen Polo GTI gestionat per l’equip Movisport. Al costat de Nikolay Gryazin, l’ex pilot de M-Sport s’unirà a les files del WRC2.

«Tenia un pla per fer el ral·li, en realitat entre els RC2 perquè no hi havia un equip disponible per a WRC2. Aleshores, el director de la cursa em va dir que havia de trucar a Movisport i preguntar i ara estem unint forces. «

Per preparar-se millor per al seu retorn al món, Lappi tindrà dos dies de proves programades just abans de la concentració per familiaritzar-se amb el Polo.

“M’adono que la competència és molt elevada també en aquesta categoria, no serà una tasca fàcil. En aquest moment hi ha tants bons pilots al WRC2. Crec que serà un gran repte i una gran competició, però el meu objectiu és guanyar.»

Amb bones acutacions a Suècia en el passat, el finlandès també tindrà un lleuger avantatge, ja que ja ha competit a l’Àrtic Rallye al nacional. El 2012 el va guanyar al volant d’un Ford Fiesta S2000.

Respecte al seu futur, també va expressar la seva disposició a ampliar el seu programa.

«Crec que és possible. Hi ha un pla per a mi, i no serà només un esdeveniment, així que m’agradaria ser-hi també en el futur. «

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments