WRC: M-Sport tindrà el seu nou cotxe Rally1 rodant aquest mateix mes de febrer de 2021

M-Sport Ford podrà posar en marxa el desenvolupament del seu Rally1 per al Campionat Mundial de Ral·lis (WRC) de l’any vinent. La normativa canvia significativament, amb la introducció de la propulsió híbrida en els cotxes. En el cas de Ford, es creu que el Fiesta WRC serà substituït pel Puma.

Malcolm Wilson, director general de M-Sport, va dir a dirtfish.com que està molt emocionat pel Rally1 i el nou cotxe, que espera veure en acció aquest mes. Veure el nou cotxe, veure la feina que s’hi està fent és fantàstic.

Espero que puguem tenir el cotxe funcionant a finals de febrer, aquest és l’objectiu per a nosaltres.

Tom Fowler, director tècnic de Toyota, va anticipar que M-Sport Ford podria reaccionar millor a aquest canvi normatiu, cosa que Wilson va comentar d’aquesta manera:

Vaig veure el que va dir Tom, potser estem una mica per davant. Sempre hi ha canvis en el moment que es dissenya un nou cotxe: la gent com Chris [Williams, director d’enginyeria de ral·li de M-Sport] i el seu equip que s’encarrega de tot és fantàstic. Diguem que encara hi ha espai perquè aquestes persones marquin la diferència dins de les regles. Tenim 40 anys d’experiència treballant en ral·lis i 25 anys d’experiència dissenyant cotxes guanyadors al Campionat Mundial de Ral·lis. Estem aplicant tot aquest coneixement i comprensió a aquest cotxe .

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments