G-SERIES 2021: Lluita de GIANDs entre Solans i Suárez a la G3

Nil Solans (GIAND), Juan Gil (SBS), Frank Porté (2RM) i Maxime Emmery i Alfredo Gómez (Ice Gladiators) van aconseguir victòries en la Crèdit Andorrà GSeries 2021. Cap dels vencedors de les anteriors proves van poder repetir triomf. No obstant això, José Antonio Suárez (GIAND), Yann li Potier (SbS) i Cristian Espanya continuen sent els candidats a aconseguir el títol de campió a l’acabar la G3.

En aquesta tercera prova andorrana hi tornava haver una gran llista d’inscrits. A part de José Antonio Suárez i la jove promesa Gil Membrado, també van entrar a la lluita Luca Marini i Enea Bastianini (campió de món de Moto2). Ex estrelles de motociclisme com Pablo Nieto (Sky Racing Team by VR46) o Ruben Xaus (subcampió de el món de Superbikes al 2003). A més de Mathieu Baumel (copilot de Nasser Al-Attiyah) o el campió de la JWRC 2017, en Nil Solans compartint cotxe amb la pilot italiana Tamara Molinaro.

Les altes temperatures de la jornades prèvies a la celebració de la prova, acompanyada de la sorra de Sàhara va complicar encara més la disputa de la tercera cursa al Circuit d’Andorra. Per protegir el gel de la pista es va col·locar una capa de neu a sobre abans de l’arribada de vent i la sorra. Abans de la cursa es va haver de netejar la sorra de l’traçat per poder-se disputar amb una pista en perfecte estat.

Els dos traçats anunciats inicialment pels organitzadors van ser finalment tres. Els Giand i SBS van competir en el mateix recorregut mentre que els vehicles de 2RM i les motos dels ICE Gladiators ho van fer en traçats diferents.

En la seva tornada al traçat de gel era un dels gran favorits de la prova, Nil Solans ho va confirmar a la pista. Però l’estrella emergent, Gil Membrado, va acollar molt fort al pilot de Matadepera.
El triomf de Nil Solans en la tornada al Circuit Andorra es va anar construint mànega a mànega, José Antonio Suárez i Gil Membrado van acompanyar al podi final. La parella de l’equip Elegant Driver es jugaran el títol la propera setmana en l’úlitma prova, el pilot asturià compta amb un avantatge de 25 punts dels 65 que queden en joc.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments