WRC: El RallyRACC Catalunya es queda a casa

Fi dels rumors, especulacions i altres notícies sense fonament. El RallyRACC Catalunya – Costa Daurada 2021 es disputarà a la Costa Daurada, com les darreres quinze edicions. Salou i Port Aventura tornaran a ser l’epicentre de la prova catalana al WRC.

L’edició de 2021 es disputarà del 14 al 17 d’octubre ja amb un recorregut 100% asfalt deixant enrere, per normativa de la FIA, una de característiques de la prova, la dualitat de superficies. La terra desapareix, com ja sabíem, però l’espectacle continua en terres catalanes.

El sector públic amb consistoris com el de Salou, la col·laboració de la Diputació de Tarragona, el Patronat de Turisme de la Costa Daurada, el Patronat de Turisme de Salou, la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i l’Agència Catalana de Turisme i el sector privat com PortAventura World uneixen forces per poder continuar allotjant la prova de més alt nivell dels ral·lis a casa nostra.

En l’apartat esportiu, el RACC ja es troba immers en la creció del nou recorregut i itinerari per a la prova de 2021. Amb la sortida de la jornada sobre terra que es disputava a la Terra Alta, ara s’haurà de trobar nous trams per cobrir la primera etapa de la prova. Veurem amb què ens sorprenen.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments