WRC: Ogier sobre les normes híbrides: «És una llàstima que els ral·lis arribin tard»

L’interès de Sébastien Ogier per Extreme E és conegut des de fa molt de temps, sobretot perquè el francès és l’ambaixador oficial de la sèrie de carreres de SUV elèctrics tot terreny.

El campió del món de ral·lis ha estat assessorant i donant suport a la competició, pel que fa a les Normes Esportives i Tècniques, als llocs potencials per a esdeveniments, tot això degut a les seves creixents preocupacions sobre el motoresport i el medi ambient, que també influiran en la seva futura direcció professional.

“Vinc de la muntanya, un lloc que m’encanta i cada any veig que la neu allà cada cop és menys. Per tant, crec que, si tenim èxit, hem d’intentar trobar una manera millor de fer motoresport. Totes les energies alternatives són interessants. És una llàstima que els ral·lis arribin una mica tard en aquest aspecte, en comparació amb altres esports de motor”

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments