WRC: 56 cotxes inscrits a l’Àrtic Rally 2021

La llista d’inscrits per a la segona cursa del WRC, l’Arctic Rally Finland, ja és pública. S’han inscrit 56 tripulacions, dels quals 13 són WRC, amb bones notícies com Oliver Solberg, Lorenzo Bertelli o Janne Tuohino, 39 són Rally2, o R5, si prefereixen i 4 Rally4 / R2.

Hi ha alguns noms interessants a la llista, com ara que Jari Huttunen va entrar al WRC2 amb Hyundai Motorsport N, al costat d’Ole Christian Veiby. També cal destacar la presència de Martin Prokop inscrit al WRC2 amb M-Sport.

Ja s’havia revelat, Esapekka Lappi també estarà a Finlàndia, amb un Volkswagen Polo GTI R5 de Movisport. Altres interessants retorns als ral·lis són el campió de ral·licros, Johan Kristofferson, que torna al WRC per sisena vegada, després d’haver completat quatre ral·lis de Suècia i un de Finlàndia. També el campió del DTM, Mattias Ekstrom, torna al WRC, on fa anys que no corre. L’última cursa que havia disputat al WRC va ser el Ral·li d’Alemanya del 2006, però després va fer alguns ral·lis, el 2019 i el 2020, a més del Dakar. Ha estat competint amb un Skoda Fabia Rally2.

Imagen
Imagen

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments