WRC: Croàcia espera poder acollir espectadors a la seva prova

Una de les grans novetats del Campionat Mundial de Ral·lis (WRC) 2021 és el Ral·li de Croàcia. El debut tindrà lloc del 22 al 25 d’abril, amb l’esperança de ser el primer amb aficionats a les cunetes, encara que sigui en quantitat limitada com la situació de pandèmia obliga.

Una setmana abans de la revelació de l’itinerari, el president del comitè organitzador, Daniel Aaškin, va avançar al lloc web dirtfish.com que la ruta també es va dissenyar amb la possibilitat de tenir públic:

Vam triar les seccions amb cura per evitar aglomeracions, però també per permetre als seguidors ser-hi i gaudir d’un esdeveniment atractiu. Esperem que la situació epidemiològica ho permeti. El WRC també és una oportunitat emocionant per mostrar al món les zones més boniques del nostre país. No hi ha dubte que la competició serà emocionant, tant en directe com per televisió.

I, fins i tot amb la pandèmia lluny de ser controlada uns dos mesos abans de la cursa, Croàcia espera poder portar gent al país, tal com va assenyalar el president de l’autoritat esportiva nacional, Davorin Štetner:

“Amb una gran promoció internacional , imagineu-vos l’efecte per a l’economia croata aconseguir per les estades, les despeses locals dels participants i milers de persones implicades en l’organització. Esperem que la situació de finals d’abril permeti als espectadors ser-hi. Això significaria l’arribada de diversos seguidors del WRC de tot el món. Aquesta és la millor invitació possible abans de la temporada turística d’aquest any.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments