WRC: Mikkelsen va deixar les negociacions amb M-Sport per al 2021 per l’oferta d’Skoda

Després d’haver començat la temporada del WRC2 a Montecarlo, Andreas Mikkelsen encara té l’objectiu de conduir un WRC aquesta temporada.

Després d’una temporada 2020 molt pobra, però encara marcada per dues importants victòries a Hongria (ERC) i Monza (WRC2), el pilot noruec tindrà un programa aquest any participant en el WRC2 i ERC, és a dir, quinze esdeveniments si es mantenen els calendaris.

“Puc estar-hi amb un Fiesta WRC en algun moment d’aquest any? Sí, podria passar. Aquest any tinc moltes ganes de competir al WRC. Andreas Mikkelsen va dir a Autosport.

«Havia parlat amb Malcolm Wilson i Richard Millener el 2021 i estàvem a prop d’un acord, però Skoda va venir i va fer una bona oferta amb Toksport. Ara puc conduir en més ral·lis i amb un cotxe per guanyar i ser provador.

Per descomptat, no es tracta d’un WRC. El meu objectiu és tornar a un WRC i guanyar diners per conduir. «

Amb la por que Hyundai deixi el campionat del món al final d’aquesta temporada, Andreas Mikkelsen és conscient que el retorn a la categoria principal serà molt complicat.

“Si Hyundai no participés el 2022, hi hauria encara menys cotxes i més pilots que busquen un volant. Seria molt difícil aconseguir un lloc. Amb sort, Hyundai continuarà al campionat mundial amb Ford i Toyota. «

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments