CLÀSSICS: El Ral·li Catalunya Històric 2021 obre inscripcions, rebaixa preus i es fa puntuable

La 5a edició del Ral·li Catalunya Històric acaba d’obrir el període d’inscripció. Com edicions anteriors, es tracta d’una prova de regularitat de clàssics amb carretera tancada.

El RACC ha previst la cursa per als propers 9 i 10 d’abril amb un itinerari de primer nivell amb trams mundialistes però amb un format més compacte per limitar el nombre de desplaçaments i adaptar-se a l’actual situació sanitaria. Per aquesta edició l’organització ha canviat la sortida i arribada de totes les persones i cotxes participants que serà anunciat en les properes setmanes.

Varietat de trams a un preu més econòmic

El recorregut de la prova no es veurà modificat de manera substancial a la de l’edició anterior. La prova se celebrarà durant dos dies i comptarà amb 12 trams cronometrats, 11 dels quals seran diferents. En total l’itinerari comptarà amb uns 500 km, on 150 km seran contra el crono i on hi haurà varietat de condicions amb trams diürns i nocturns.

© Nacho Mateo

La prova deix el format d’inscripció que va acompanyar des del seu inici. El format Prèmium (tot inclòs), desapareix per adaptar-se als nous temps i situacions complexes que aquest format podia comportar. El registre per a les modalitats Regularitat Sport (RS) i Regularitat Súper Sport (RSS) té un preu de 475 € (soci RACC) i de 525 € per aquells que no són socis del Club. I per a la categoria Legend CAT el preu és de 575 € (soci RACC) o de 625 € en cas de no ser socis de l’entitat.


Un altra de les novetats importants d’aquesta edició serà la puntuablilitat per al Campionat de Catalunya per a pilots i copilots en les categories de Regularitat Súper Sport i Sport, a més de la modalitat d’exhibició Legend CAT.

El primer dia de la prova, divendres 9 d’abril, al matí es faran les verificacions administratives i tècniques dels participants i començarà la primera etapa de la prova a partir de les 17 hores i fins a les 21:30 hores, quan es preveu que arribi el primer participant. L’endemà, dissabte 10 d’abril, arrancarà la segona etapa, que es disputarà un recorregut de vuit i hores i mitja, que el primer participant completarà entre les 9:30 hores i les 18 hores.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments