WRC: Adamo vol utilitzar el debut d’Oliver Solberg coma revulsiu de Hyundai

La setmana que ve Oliver Solberg debutarà al capdavant d’un World Rally Car en una cursa del Mundial de Ral·lis (WRC), competint a l’Àrtic Rally de Finlàndia amb 2C Compétition en un Hyundai i20 Coupé WRC.

I, per a Andrea Adamo, aquesta participació pot servir de “despertador” per a Hyundai després d’un decebedor Ral·li de Montecarlo. El líder de l’equip va dir en declaracions al lloc web dirtfish.com:

‘Crec que és una altra ajuda per despertar les coses. Algú diria després de Montecarlo que seria millor recuperar-se, llepar-se les ferides. Jo diria que aquesta no és la manera de reaccionar. Has de reaccionar’.

“Vull reaccionar, demostrar a tothom que no som el tipus de persones que ens preocupa si alguna cosa no va bé, no és així com hauria de ser, però som el tipus de persones que intentem entendre el que va passar, per què, trobar el motiu, resoldre-les i recuperar-se encara més fort.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments