FÓRMULA 1: Alfa Romeo presenta el nou C41 per al 2021 a Varsòvia

Alfa Romeo ha presentat avui el seu nou cotxe, el C41, així com la seva alineació sense canvis per al 2021.

Una cerimònia al Gran Teatre de Varsòvia a la capital de Polònia, amb la presència d’un nombre limitat de personal a causa de les limitacions actuals on els líders de l’equip Kimi Räikkönen i Antonio Giovinazzi i el pilot de reserva Robert Kubica van entrar a escena amb el C41.

Frédéric Vasseur, cap d’equip d’Alfa Romeo Racing i conseller delegat de Sauber Motorsport AG:

“Per a tothom, el llançament d’un nou cotxe sempre és un moment emocionant, la culminació de mesos d’esforç a la fàbrica i el començament d’una nova aventura. Crec que la filosofia de l’equip sempre és la mateixa: la feina que fem demà ha de ser millor que la que estem fent avui. Vam acabar la temporada passada a la vuitena posició, el 2021 hem d’apuntar a un millor resultat, però per tenir èxit hem de continuar millorant a tots els departaments, a la pista i a la fàbrica. Tots els equips de la graella tenen expectatives molt altes en aquest moment. Tots els equips intenten fer una bona feina a l’hivern per estar en una bona posició per a la primera cursa, però aviat haurem de jugar bé les nostres cartes ”.

Imagen

Jan Monchaux, director tècnic d’Alfa Romeo Racing:

“El C41 és el resultat d’una situació molt inusual: aquest any, de fet, la normativa de Fórmula 1 ens ha impedit desenvolupar un cotxe completament nou. Per aquest motiu, el model 2021 té molts components en comú amb el C39, excepte aquells que la normativa ens va obligar a canviar: com el terra i el nas del cotxe, en els quals vam decidir invertir. Això vol dir que, quan provem, coneixerem el cotxe molt millor de l’habitual, però encara serà fonamental aprofitar al màxim els tres dies de proves disponibles per veure si la realitat compleix les nostres expectatives i familiaritzar-se amb els nous pneumàtics. . Estem preparats per a la nova temporada i no podem esperar a veure el nostre nou cotxe sortir a la pista ”.

Imagen

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments