WRC: Fourmaux a Croàcia amb un Fiesta WRC de M-Sport

El jove francès de M-Sport / Ford, Adrien Fourmaux, que recentment ha estat patrocinat per Red Bull, debutarà al màxim nivell del WRC, al Ral·li de Croàcia que tindrà lloc entre el 22 i el 25 d’abril:

“La meva temporada 2021 va començar bé al Rallye de Montecarlo amb el segon lloc al WRC2. Ara l’objectiu és tornar a lluitar per la victòria al Ral·li Àrtic / Finlàndia, on continuo la meva campanya al WRC2. Els meus ulls també estan fermament fixats en la preparació per al meu debut al WRC, en un nou esdeveniment, el Ral·li de Croàcia, que pretenc ser el primer pas d’una llarga carrera al més alt nivell del món. Estic molt emocionat de fer el pas cap al WRC aquest any i seguir el camí que han fet els meus referents en el passat.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments