WRC: Àrtic Rally Finlàndia 2021 – Shakedown: Hyundai mana, Toyota es reserva

Ott Tänak / Martin Järveoja (Hyundai I20 Coupé WRC) han estat els més ràpids al shakedown de l’Àrtic Rally Finlàndia, superant en set dècimes als seus companys Thierry Neuville / Martijn Wydaeghe (Hyundai I20 Coupé WRC). Toyota, de manera descarada, ha preferit guardar pneumàtics per a la prova.

Els temps obtinguts no són representatius, ja que Takamoto Katsuta / Daniel Barritt (Toyota Yaris WRC) han quedat tercers per davant de Pierre-Louis Loubet / Vincent Landais (Hyundai I20 Coupé WRC), temps que el jove francès ha aconseguit en el seu quart pas.

Craig Breen / Paul Nagle (Hyundai I20 Coupé WRC) han quedat cinquens per davant de Kalle Rovanperä / Jonne Halttunen (Toyota Yaris WRC), que han estat amb diferència els més ràpids en la primera passada, sense registrar cap més bon registre en les dues passades següents.

El shakedown ha estat marcat per la boira i una temperatura de -2°C. Thierry Neuville, Elfyn Evans i Janne Tuohino han viscut els seus primers contratemps, amb sortides amb els bancs de neu. Evans també sofria una virolla exactament en el mateix lloc que el belga.

Oliver Solberg / Sebastian Marshall (Hyundai I20 Coupé WRC) han estat setens, en el debut del jove suec entre els «grans», amb Gus Greensmith / Elliott Edmondson (Ford Fiesta WRC) just darrera, davant de Sébastien Ogier / Julien Ingrassia (Toyota Yaris WRC), Andreas Mikkelsen / Ola Floene (Skoda Fabia R5 Evo) i Elfyn Evans / Scott Martin (Toyota Yaris WRC).

No val la pena treure conclusions d’aquests temps, sinó esperar abans els dos trams de 31,05 km.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments