WRC: Àrtic Rally Finlàndia 2021: Tänak i Hyundai s’imposen amb claredat en la primera jornada

Després d’un dia de competició, Ott Tänak lidera l’Àrtic Rally de Finlàndia, la segona prova del Campionat Mundial de Ral·lis (WRC). Aquest divendres han tingut lloc les dues primeres de les deu especials, amb l’estonià imposant-se amb autoritat a prop del cercle polar àrtic amb molta neu i gel.

Al capdavant doblet de Hyundai, Tänak ha rubricat els millors registres en ambdues passades per la secció de Sarriojärvi. Al tram 1 va superar el seu company d’equip Craig Breen per 3,6 s i a la segona passada ha estat 9,8s més ràpid que Kalle Rovanperä (Toyota). Així, el campió del 2019 acaba el dia 16,2 per davant de Breen, que ha estat tercer en el segon tram de nit.

En la general Rovanperä és tercer, tancant els cinc primers llocs Thierry Neuville (Hyundai) i Elfyn Evans (Toyota). Defensant el comandament del campionat, Sébastien Ogier (Toyota) li ha tocat la tasca d’obrir pista patin inici difícil, sent novè a 49,8 segons del liderat.

Al WRC 2, Esapekka Lappi (Volkswagen) ha signat els millors registres en les dues primeres especials, aconseguint 13,6 s per davant de Nikolay Gryazin (Volkswagen). Emil Lindholm (Skoda) és el líder al WRC 3.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments