WRC: Àrtic Rally Finlàndia 2021 – Tänak no dona oportunitats

Ott Tänak / Martin Järveoja (Hyundai I20 Coupé WRC) han tornat a guanyar una especial, aquesta vegada per 0,1s per davant d’Elfyn Evans / Scott Martin (Toyota Yaris WRC) i amb això l’estonià torna a dilatar el lideratge fins als 23,6s amb Kalle Rovanperä / Jonne Halttunen (Toyota Yaris WRC).

Craig Breen / Paul Nagle (Hyundai I20 Coupé WRC) han acabat tercers al matí, a 5,3 segons de Rovanperä, després de fer el vuitè temps en l’última especial. Han estat cometent petits errors i, acumulats, li han fet perdre el tren del segon lloc, lentament.

Thierry Neuville / Martijn Wydaeghe (Hyundai I20 Coupé WRC) són quarts a 5,8 segons del tercer lloc, també patint algunes dificultats, principalment de comunicació amb el seu copilot. És important no oblidar que es tracta del segon ral·li de la parella belga junts i en una carrera com aquesta les dificultats són molt majors, perquè tot passa més ràpid.

Elfyn Evans / Scott Martin (Toyota Yaris WRC) són cinquens i han millorat avui el ritme que van demostrar ahir. Estan a només 2,6 segons de Neuville, diferències molt similars a les d’ahir.

El gran descobriment d’aquest ral·li és Oliver Solberg / Sebastian Marshall (Hyundai I20 Coupé WRC) que en aquesta secció han pujat al sisè lloc, després de superar Takamoto Katsuta / Daniel Barritt (Toyota Yaris WRC). No oblidem que el jove pilot de Hyundai és just per davant de Sébastien Ogier / Julien Ingrassia (Toyota Yaris WRC). El pilot francès ha millorat una mica el seu ritme respecte ahir, però no s’ha recuperat gaire temps amb el líder de la prova, ja que ahir cedia 54s i avui en son encara 49. Ogier difícilment podrà optar a millorar la sisena posició.

En el WRC2 és Espekka Lappi qui continua marcant el ritme. El pilot finlandès té un marge de 33s amb Mikkelsen i de 40 amb Gryazin.

Classificació general després del tram 5

  1. Tanak
  2. Rovanperä +23.6
  3. Breen +28.9
  4. Neuville +34.7
  5. Evans +37.3
  6. Solberg +51.3
  7. Katsuta +52.4
  8. Ogier +54.2
  9. Suninen +1:10.9
  10. Greensmith +1:52.1

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments