FÓRMULA E: Canvis en la classificació final del segon ePrix de Diriyah 2021

Jean-Eric Vergne va perdre el tercer lloc a la segona cursa de la Fórmula E Diriyah ePrix, disputada dissabte, de manera que António Félix da Costa va pujar al podi. La sanció va ser deguda per no utilitzar cap dels modes d’atac.

Al servei de DS Techeetah, Vergne i Félix da Costa van lluitar cos a cos a la pista, fins i tot es va produir una situació en què gairebé van tenir un incident mentre el portuguès defensava agressivament el que en aquell moment era el quart lloc.

A l’etapa final, en tercer lloc, Vergne va activar el segon mode d’atac, però el cotxe de seguretat en els darrers minuts seguit de la bandera vermella que va acabar la cursa prematurament no va utilitzar aquesta característica. Com a tal, va ser penalitzat amb 24 segons (l’estimació de creuar el pit lane), caient al 12è lloc.

Diversos pilots van ser penalitzats amb 24 segons de la carrera, incloent Nick Cassidy (Envision Virgin-Audi), que va perdre així un cinquè lloc i va acabar en el lloc 14è.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments