WRC: Jean Todt: «Els híbrids ja arriben tard»

Jean Todt, president de la FIA, va estar present l’Àrtic Rally de Finlàndia, on va destacar l’excel·lent treball que s’ha fet per mantenir el WRC, encara que sense públic, a causa de la pandèmia de coronavirus.

Parlant del futur del WRC, va dir una cosa curiosa: els híbrids ja arriben tard.

“He de dir que la FIA, el Promotor i els organitzadors locals han estat fent una feina extraordinària, no només en els ral·lis, sinó en tots els principals esports internacionals, per exemple la Fórmula 1, que va començar un juliol, i ara som a Finlàndia amb el WRC, aviat anirem a Croàcia, un esdeveniment completament nou, que demostra la flexibilitat de l’equip promotor de la FIA i els organitzadors que s’adapten a les situacions.

Espero que les coses millorin ràpidament, ho necessitem, perquè no podem passar molt més temps d’aquesta manera, però de moment crec que tothom està fent una feina molt bona amb el que té.

Jean Todt, que també va parlar sobre el futur proper del WRC:

Era fonamental que canviéssim a híbrids i ja és massa tard. Personalment, crec que hauríem d’haver introduït sistemes híbrids al WRC abans. Per diferents motius, no va ser possible, però l’any que ve tindrem un cotxe nou amb motor híbrid, que és fonamental per al desenvolupament del Campionat Mundial de Ral·lis.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments