WRC: L’actuació a l’Àrtic Rally pot ajudar a Hyundai a decidir el seu futur?

A la roda de premsa de l’Àrtic Rally de Finlàndia, es va preguntar a Andrea Adamo (cap d’equip Hyundai) si aquest triomf podria ajudar i ajudar a convèncer Hyundai de quedar-se al WRC. La resposta va ser aclaparadora: “Aquest tipus de preguntes em fan riure, però amb el degut respecte per elles.


Vaig estar amb Lancia per guanyar-ho tot, inclòs el campionat, i el programa es va tancar. Quan jo era a Alfa Romeo i estàvem perdent, el programa va continuar.

Les coses per les quals decideix quedar-se al campionat o no són molt més àmplies que una victòria o una derrota. No em preocupa gens l’estada de Hyundai en aquest campionat en el futur. De totes maneres, l’estratègia d’un consell d’administració per gastar milions i milions d’euros no és una cosa que el president em cridi dijous quan pugi a [l’avió] i em digui: «Ei, si no guanyes aquest ral·li, ho tanquem tot ‘. La gent aquí creu que hi ha gent molt millor que dirigeix ​​una empresa com Hyundai ”

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments