WRC: Liepāja com a possible recanvi del Safari per al 2021

El director de RA Sports Sports, Raimonds Strokšs, ha declarat que hi ha la possibilitat que el Campionat del Món de Ral·licros arribi Riga. A més també parlava del possible arribada del Campionat Mundial de Ral·lis (WRC) a Letònia.

Al podcast de Sports Studio, Stroks va admetre que:

Tenim una bona comunicació i estic força informat de totes les coses. No només sobre el RX, sinó també sobre el WRC. Encara somiem amb el WRC. Ho diré: hi ha força possibilitats que coincideixi i puguem rebre aquesta oferta (per organitzar una prova del WRC a Letònia). La comunicació és bona per a nosaltres, però de moment no puc tenir totes les cartes sobre la taula, perquè he signat molts acords de no divulgació, però el que puc dir és que el seu tema, el WRC a Letònia, no s’ha acabat i està obert. De fet, potser fins i tot més real que mai «, diu Raimonds Strokšs.

Actualment, el calendari del WRC està previst per al WRC a Kenya del 24 al 27 de juny, però alguns rumors diuen que és probable que aquest ral·li no tingui lloc aquest any. Mentrestant, l’ERC «Ral·li Liepāja» tindrà lloc aquest any de l’1 al 3 de juliol. Si, per exemple, el WRC té lloc en el marc del Ral·li Liepāja, aleshores la situació serà molt favorable per als equips del WRC i els organitzadors de ral·lis des del punt de vista logístic. El Ral·li Liepāja» (1 – 3 de juliol) seria seguit del Ral·li d’Estònia» (15-18 de juliol) i del Ral·li de Finlàndia» (29 de juliol-1 d’agost). Liepāja – Otepaa – Jyväskylä estan separades per només 1006 quilòmetres.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments