WRC: Neuville dolgut amb les paraules d’Adamo després del Monte-Carlo 2021

Andrea Adamo va ser molt càustic amb el seu equip després del Ral·li de Montecarlo, i ara Thierry Neuville diu que les crítiques relacionades amb ell van ser exagerades: “

Montecarlo va acabar de la mateixa manera que va anar durant el cap de setmana. No sé si va ser el nostre enfocament, o el que fos, però hem tornat a deixar exposats els nostres límits. Ni tan sols podíem reaccionar gaire perquè ens llepàvem les ferides i intentàvem tirar endavant. Personalment, he de replantejar-me profundament en moltes coses, perquè el que he vist aquest cap de setmana està lluny de ser una cosa que em fa sentir orgullós i feliç. Cal canviar alguna cosa sobre l’enfocament “,

Andrea Adamo, després de l’esdeveniment monegasc.

Ara, Thierry Neuville ha comentat això, després de preguntar-li si va tenir un efecte de “sacsejar” l’equip, i haurà motivat a tothom a pressionar amb una mica més de força:

“Cada cop estic coneixent més sobre el meu cap. Evidentment, treballem junts des de fa uns anys. He d’anar amb compte, però crec que les paraules després de Monte-Carlo van ser una mica exagerades en comparació amb el nostre resultat final. Teníem un nou copilot i no podíem esperar l’impossible. Evidentment, Ott va passar un mal cap de setmana, però, tot i així, va haver-hi alguna actuació i potser podríem haver estat al podi amb dos cotxes. Hem demostrat una gran velocitat en alguns trams, però, malauradament, no hem obtingut el resultat final que volíem en el primer ral·li de la temporada.

Gràcies a l’Andrea, va posar algunes persones al lloc adequat, tornant a la pista. Com he dit abans, se’ns va donar l’oportunitat d’estar molt de temps al cotxe i, finalment, va valer la pena. Hem de donar les gràcies a tots els membres de l’equip. Però ara només som a la segona prova i s’apropa la tercera, de manera que hem de ser encara millors que aquí aquest cap de setmana ”.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments